utilizator: neautentificat 


postat in: ciudate
vizualizari: 3977 | tags: 2012, cataclism, sfirsitul lumii
da si tu o nota:
2012, an apocaliptic!? Mize şi premise
Potrivit Calendarului Maya, considerat a fi cel mai exact de pe Terra, anul 2012 corespunde începutului celei de a şasea lumi, iar Edgar Cayce, supranumit ultimul profet al umanităţii sau Nostradamus modern, susţine că 2012 reprezintă anul renaşterii planetei noastre, când aceasta ar primi un nou influx de energie din centrul galaxiei.

Marea schimbare sau Apocalipsa va avea loc pe 21 decembrie 2012, odată cu încheierea Calendarului Maya. Printre semnele prevestitoare ale Sfârşitului se numără modificările radicale şi bruşte de climă, războaiele, foametea, o dezvoltare de neimaginat a tehnologiei, reprogramarea AND-ului, percepţia diferită asupra Timpului şi Spaţiului, cu efecte şi asupra organismului uman etc. Dar, atenţie. Nu e Dreapta Judecată ci Sfârşitul Timpului. Polii magnetici ai planetei se inversează, rezonanţa magnetică e în continuă creştere din 1980, ca în 2012 timpul să atingă valoarea 0, iar adevărul să ne fie revelat, afirmă mayaşii.

Să fie scenarii care să ne alimenteze paranoia sau să ne inducă resemnarea în faţa iminentului, pact cu diavolul, adevăr mistic…!?

Ca orice culoare, şi acestă prevestire prezintă nuanţe; ea este interpretabilă şi, într-o măsură, supusă erorii.
6 comentarii

alex zice ca :
sunt de acord cu tine si sustin cu tarie ca e foarte important din toate punctele de vedere sa traiesti si sa muncesti intr-un context placut ,stimulant si creator,asa principiu il au americanii,in codul civil si cand se citesc drepturile auzi asa un indemn,un crez o indatorire:DREPTUL DE A FI FERICIT!,e mare lucru si sa fi propriul patron e si mai ok,ca de rupt oase pentru altii ,zau asa,nu e mereu o buna alegere......nimeni nu iti reda sanatatea si integritatea pierdute,tu insati esti responsabil de propriul destin,respecta-te pe tine si vei fi respectat!!!
posted at 2012-04-24

EU zice ca :
interesant si chiar ,,posibil,,totusi nu este o prevestire mai degraba un fenomen ,imposibil de prevazut cu exactitate dae care are termeni fizici plauzibili.
posted at 2012-04-12

anton zice ca :
oare sfarsitul timpului inseamna un nou inceput???
posted at 2012-04-06

Sandra zice ca :
pare ca nu e paranoia NASA poate demonstra aceste afirmatii,analizeaza acest fenomen de zeci de ani...
posted at 2012-03-26

Andra zice ca :
m-am informat si este perfect adevarat,astfel de fenomene ale Pamantului ce se pot defini ciclice,au loc la cateva sute de mii de ani,si noi suntem la acea rascruce,astfel incat este bine sa fim informati sa intelegem ca vom face parte dintr-o alta galaxie mai puternica si cu mult mai multa energie,ca anumite fenomene fizice ne afecteaza psihicul si in acest caz invatam sa ne concentram energia catre elemente pozitive, zambim si ne bucuram de tot ce este minunat pe pamant,de rasarit si de apus de susurul apei de adierea vantului si de albul zapezii,de minunatia naturii de minunatele creaturi si de tot ce ne inconjoara,astfel putem sa ducem mai departe generatiile umane ,ce minuant este sa traim ce minune este omul....creaturi frumoase si atat de sublime ,,umani sa fim umani si vom supravietui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posted at 2012-03-26

liliana zice ca :
Ar fi minunat de stiut in detaliu acest adevar si e adevarat ca se prevede sfarsitul lumii transmis de crestini iar sfarsitul timpului prevazut de catre oamenii de stiinta,ceea ce intareste comvingerea ca stiinta merge mana in mama cu credinta,,,,
posted at 2012-03-26

comenteaza si tu
nume:
comentariu:
introdu codul de verificare obligatoriu:   
înapoi la Digital Advertising home