utilizator: neautentificat 


postat in: politice
vizualizari: 2707 | tags: nastase, sinucidere, concluzii
da si tu o nota:
Năstase - concluzii...
Premature poate. Probabil că A.Nastase chiar a încercat să se sinucidă pe bune. Probabil că poliţiştii l-au oprit şi în urma altercaţiei respectivul s-a ales cu o zgârietură la gât. Până aici toate bune şi frumoase. Dar se pare că oarece minţi bolnave au decis că ăsta e tocmai momentul bun să-i mai tragă chiorului una la gioale şi să-l facă autorul moral al crimei în ochii opiniei publice.

Şi de aici incepe nebunia.

Semnalul il dă Ponta cu al lui celebru "sper ca Basescu e multumit". Şi gogoaşa se umflă, autorităţile îşi dau cu stângu-n dreptu', apar declaraţii halucinante, dar minciuna are picioare scurte şi pas cu pas faptele ies la iveală.

Zice Churchill "poţi minţi foarte multă lume, mult timp, dar nu îi poţi minţi pe toţi, tot timpul."

D-acum lucrurile stau cam aşa: Năstase nu prea are nici pe dracu', gogoaşa plăgilor şi pericolului de moarte crapă, mizeria explodează în faţa naţiunii, care naţie după cum ştim noi firea românului, nu-i prea place să fie luată de fraieră...

Urmări: pentru că totul se face şi se desface prin prisma viitoarelor alegeri, USL-ul tocmai a pierdut niste procente. Din păcate pentru ei încă o greşală din cam prea lungul şir de greşeli făcute de cel mai cinstit guvern de la regele Mihai încoace.

Cât despre Adrian Nastase, deşi nu l-am simpatizat niciodată, sincer imi pare rău pentru el.
Dar vorba din bătrâni, după cum iţi aşterni, aşa dormi...
2 comentarii

in situ zice ca :
nastase a ajuns acolo unde-i locul; se pregatesc ilici, ponta, basescu
posted at 2012-06-28

ciumpalac zice ca :
corect
posted at 2012-06-27

comenteaza si tu
nume:
comentariu:
introdu codul de verificare obligatoriu:   
înapoi la Digital Advertising home