utilizator: neautentificat 


postat in: ciudate
vizualizari: 2985 | tags: anzio, jaf, coafura
da si tu o nota:
Viaţa bate filmul... din nou
Se înserase, iar străduţele oraşului Anzio erau animate de turişti şi localnici.
Am intrat în salonul de coafură la ora programată. Eram ultima clientă a zilei....
După câteva minute de aşteptare, pauza de ţigară într-o zi de muncă e ca vinul de ţară savurat cu o friptură, am fost preluată de şefă.

I-am răspuns întrebărilor specifice, ce ţi-ai dori, cât să-l scurtez ş.a.m.d., i-am ascultat sugestiile şi am căzut de acord asupra tunsorii. Până să folosească a doua oară foarfeca, am auzit uşa deschizându-se, am zărit pe cineva şi am schiţat un zâmbet presupunând că s-a deghizat pentru a ne amuza.

Cineva era camuflat şi ţinea o armă la nivelul capului meu, îndreptată spre şefă. Cu o voce uşor tremurandă, pe un ton scăzut, dar convingător, i-a cerut banii din casă. Încremenisem...

Şefa, cu o excepţională stăpânire de sine, i-a întins casa cu bani. Cineva a luat-o şi s-a făcut nevăzut. În urma lui, şefa a alergat să încuie uşa. S-a îndreptat spre telefon şi a declarat poliţiei locale jaful.

Paranteză. Casa conţinea doar 15 Euro. Cineva a fost ţepuit.

După un moment de linişte, Şefa a inspirat adânc, şi-a stăpânit tremuratul mainilor şi a continuat să mă tundă.

Deznodământ şi Concluzii. Nu au existat victime, nu am fost sluţită, şi am trăit o experienţă... incredibilă!?
7 comentarii

sandra zice ca :
e ciudat dar si inspaimantator,mergi sa te relaxezi si vine un ciudat de te impusca....da macar esti cocheta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posted at 2013-01-04

liliana zice ca :
Alina sa sti ca ciclul jafurilor a continuat,in Anzio zilele acestea au fost 5 jafuri armate,ieri intr-un magazin de legume-fructe,hotul a pus cutitul in gatul vanzatoarei,aceeasi situatie ca si a noastra;in jurul orei h:20,00 cand nu mai erau clienti,aici a incasat.....700 euro,dar poti sa iti imaginezi spaima femeiii...?????INCREDIBIL
posted at 2013-01-01

Silvia zice ca :
DAR SA STI CA TRAIM ACUM MOMENTE DE FILM,IERI ERAM IN FATA UNEI BANCI SI UN TANAR BINE IMBRACAT A VENIT FURIOS CATRE MINE SA II DAU BANI,RAMASESEM BLOCATA DEOARECE NU STIAM DACA MA ROAGA SAU MA AMENINTA.....cum e o criza teribila si pt. dependenti te trezesti cu astfel de situatii foarte des,apoi daca nu sunt in deplinatatea facultatilor...nu sti de ce sunt in stare,Dar sa ne ajute Bunul D-zeu,si sa facem cat putem si cat mai mult bine pt. a depasii orice obstacol.
posted at 2012-12-13

NANCY zice ca :
adevarat,chiar zambea ,,,,dar nu avea grai....parea ca incearca sa digere ..socul...
posted at 2012-12-05

Alina zice ca :
Zambeam, recunoscatoare ca eram teafara! :)
posted at 2012-12-03

LARA zice ca :
ALINA-AURORA draga de tine,a fost un dush rece,cand ti-ai revenit ce ai gandit???????!!!!!!!!
posted at 2012-12-03

NANCY zice ca :
VA SPUN A FOST TERIBIL,CA MARTOR OCULAR,,,,,SA VEZI UN TIP INALT NERVOS CU MIAINILE TREMURAND CU PISTOLUL ATINTIT IN CAPUL COAFEZEI DEASUPRA CAPULUI TAU CU CAGULA PE FATA,(credeam ca e o gluma,sincer,pt,cateva secunde nu am inteles ce se intampla)APOI A IMPINS COAFEZA SI A CERUT BANII DIN INCASARI,,,,PREA SPERIAT SA NE GOLEASCA SI NOUA GENTILE SAU SA NE TRANTEASCA DE PAMANT PE TOATE,CE STII CE FACE UN OM DISPERAT LA NEBUNIE????!!!!!ORICUM TU NU AI AVUT NICI O REACTIE DAR EU AM RAMAS CU UN NOD IN GAT O SAPTAMANA,,,,TUNSOARE CU NABADAIIII,O SA ITI CREASCA PARUL ALINA ,IN VALURI SI PLIN DE VIGOARE CA A TRECUT TESTUL DE FRICA!!!!!!.....BINE CA S-A TERMINAT CU BINE SI CA BANDITUL A FOST ,,JEFUIT LA PUSCULITZA:))
posted at 2012-12-02

comenteaza si tu
nume:
comentariu:
introdu codul de verificare obligatoriu:   
înapoi la Digital Advertising home