utilizator: neautentificat 


postat in: natura
vizualizari: 3958 | tags: 2012, maya, sfarsit, inceput
da si tu o nota:
MAYA-INCEPUTUL LUMII CELUI DE-AL CINCILEA SOARE(al-V-lea)
Se vorbeste des despre o noua era spirituala,intoarcerea la credinta,la respectul pentru natura si armonia cu MAMA PAMANT. Preconizarea Sfarsitului Lumii,este in acelasi timp Inceputul Lumii,afirma Carlos Barrios,antropolog,cercetator si istoric,care din 2002 cerceteaza calendarele Maya si impreuna cu o multitudine de cercetatori si maestri, a incercat sa inteleaga care este legatura dintre spiritual-Univers-profetii-cercetari stiintifice legate de fenomenele naturale ale Pamantului,sfarsitul si inceputul acestuia.

Strajerii Templului Maya,considera ca data de 21 decembrie 2012,reprezinta Renasterea Pamantului. Se deschide o noua era. In zorii zilei de 21,are loc o intersectie cosmica intre meridianul soarelui,Ecuatorul Galactic si al Pamntului,cu centrul Galaxiei. Aceasta schimbare in Univers, din punct de vedere spiritual,poate fi o reprezentare a ARBORELUI VIETII(din a carui lemn ar fi fost facuta crucea cu care a fost rastignit Iisus Hristos). In acel moment se deschide,spun cercetatorii,un canal ce permite patrunderea energiei cosmice ce va traversa Pamantul,purificand planeta si pe locuitori.

Supravietuiesc energiile pozitive,puternice. In lupta cu aceste schimbari in lume se inregistreaza framantari la toate nivelurile,social-politice si economice,la nivel fizic si psihic,tulburari sociale si in general manifestari negative legate de lumea materiala. Din punct de vedere spiritual sunt forte ale raului care vor sa impiedice schimbarea.
Singurele arme sunt credinta,atitudinea pozitiva,dragostea pentru aproapele nostru si tot ce semnifica ,,Spiritual si nu Material''

Fiecare dintre noi este important, fiecare avem latura pozitiva care lucreaza in sintonie cu Mama Pamant. De la inceputul sec.al-IX-lea,am supus-o unor experimente distrugatoare,dar acum,profitand de o sfera larga a cunoasterii,suntem in masura sa facem ceea ce este important pentru a duce mai departe Viata si Pamantul care o gazduieste.
5 comentarii

camelia zice ca :
iaca ne-am salvat,acum se vede cat de plini de energie suntem si cat de importante vor fi deciziile celor care ne conduc,ne vor ierta ,,,supravietuirea??????????????
posted at 2013-01-01

Liana zice ca :
La buna vedere si un Craciun fericit!!
posted at 2012-12-23

maria86 zice ca :
din cate am vazut o aliniere va avea loc ,ceea ce nu stim e ce se intampla in acel moment,toate sunt presupuneri,iar faptul ca pamantul are ciclul lui de peste 5000 de ani pare ca e demonstrat,si iar ma intreb ce efecte ar putea sa aiba aceste fenomene,oamenii gigant si dinozaurii,unul gasit in Romania,si altul in Scotia, numit ,,Tiganul'',((ca cica e frate cu relicvele dinozaurului gasit la noi ))nu o sa reapara ca suntem noi destul de Dinozauri,ne mancam intre noi..in fine, intrebarea ce ma framanta e ce si cum va fi in dimineata zilei de 21????voi ce credeti??
posted at 2012-12-18

lara zice ca :
ce crezi ca suntem in gradul de a suporta energii puternice,dupa atata mocneala??sau mai bine zis,dupa atatea deprimari si nemultumiri????
posted at 2012-12-15

andra zice ca :
interesant
posted at 2012-12-13

comenteaza si tu
nume:
comentariu:
introdu codul de verificare obligatoriu:   
înapoi la Digital Advertising home